Seminari sobre Relacions institucionals, protocol i organització d’esdeveniments a la UOC

Seminari sobre Relacions institucionals, protocol i organització d’esdeveniments a la UOC

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC), en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu, ofereix per segona vegada el seminari “Relacions Institucionals, protocol i organització d’esdeveniments”. El curs, que en la seva primera edició va tenir molt bona acollida, s’impartirà online en català i en castellà i té una durada de 25 hores (1 crèdit).

L’objectiu d’aquest seminari, que serà impartit per la consultora de comunicació i relacions institucionals Míriam Riera (Efectiva comunicació) durant el mes de juliol, es basa en l’aprenentatge de què són les relacions institucionals, quines tasques s’hi associen i quines són les principals eines de treball en aquest àmbit. A més, s’hi transmeten coneixements per aprendre i saber aplicar el protocol institucional, les normes d’aquest i les seves tècniques, així com les habilitats bàsiques per a l’organització i la gestió d’esdeveniments institucionals.

Martorell, 14 de juny de 2013

Més informació a:
http://www.uoc.edu/portal/ca/institut_internacional_postgrau/programes_oberts/universitat-estiu/comunicacio/relacions-protocol/index.html