Qui sóc?

Míriam Riera i Creus

Míriam Riera i Creus és llicenciada en Periodisme i Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Comunicació Estratègica i Relacions Institucionals amb més 15 anys d’experiència.

Després d’uns anys treballant en premsa local i comarcal, s’especialitza en comunicació empresarial i institucional. Alterna el treball en el món de l’empresa privada amb diverses tasques a l’administració pública.

En l’àmbit privat treballa la comunicació tant des de dins (dirigint aquesta àrea en empreses de sectors diversos), com des de fora, com a directora adjunta d’una consultoria que assessora empreses i institucions.

Pel que fa a l’administració pública, ha dirigit la comunicació i les relacions institucionals en diversos departaments de la Generalitat de Catalunya (Ensenyament, Conseller Primer i Secretaria General de l’Esport).

Actualment és al capdavant d’Efectiva Comunicació; i ho combina amb la docència, fent de professora col•laboradora en comunicació i relacions institucionals a la UAB, tant a l’Escola de Doctorat com al Màster de Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional; a la Universitat Ramon Llull i a la Universitat Oberta de Catalunya. També fa xerrades en àmbits diversos sobre comunicació i relacions institucionals.